Titanic (film 1997): Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: Amerika Serikat -> Amérika Sarékat, replaced: Amerika Serikat → Amérika Sarékat (3)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎top: Amerika Serikat -> Amérika Sarékat, replaced: Amerika Serikat → Amérika Sarékat (3))
* [[Paramount Pictures]] {{small|<br />(Amerika Utara)}}
* [[20th Century Fox]] {{small|<br />(Internasional)}} }}
| released = {{Film date|1997|11|1|''[[Tokyo International Film Festival]]''|1997|12|19|AmerikaAmérika SerikatSarékat|1998|1|5|Indonesia|2012|4|4|3D}}
| runtime = 194 menit
| country = [[AmerikaAmérika SerikatSarékat]]
| language = [[English|Inggris]]
| budget = $200&nbsp;juta
}}
 
'''Titanic''' iku sawijining [[filem]] romantis lan bencana ing [[AmerikaAmérika SerikatSarékat]] kang digawé tahun [[1997]].<ref name="internet1">[http://www.wowkeren.com/film/titanic/ film titanic] (dipunundhuh tanggal 19 Desember 2012)</ref> Sekenarione digawé denig sutradarane dhéwé ya iku [[James Cameron]].<ref name="internet1"/> [[Film]] iki nyeritakake babagan Jack lan Rose (diparagani déning [[Leonardo DiCaprio]] lan [[Kate Winslet]]) kang padha-padha tresnane nanging dhèwèké kaloron duweni status sosial kang béda ing dhuwur kapal [[RMS Titanic]] kang keleb tanggal [[15]] [[April]] [[1912]].<ref name="internet1"/>
 
Ide carita Cameron rikala nggawé [[filem]] iki éntuk saka batang kapal [[RSM Titanic]], dhèwèké pengen nerusake pesen emosional saka kedadean iku lan mikir yèn carita babagan katresnan kang diselang-seling karo bencana lan kepaten penting kanggo nyiptakake pesen kasebut.<ref name="internet2">[http://music.okezone.com/play/38311/host-dahsyat-bahas-film-titanic ngomongin film Titanic] (dipunundhuh tanggal 19 Desember 2012)</ref> [[Film]] iki digawé wiwit tahun [[1995]].<ref name="internet2"/> Rekontruksi kapal [[Titanic]] digawé ing Playas de Rosarito, Baja [[California]].<ref name="internet2"/> Model skala lan teknik Computer-Generated Imagery (CGI) uga dianggo kanggo nggambarake kelebe kapal kasebut.<ref name="internet2"/> [[Film]] iki didanai déning Paramount Pictures lan 20th Century Fox.<ref name="internet2"/> Rikala semono Titanic dadi [[filem]] kang paling larang sing tahu digawé, anggarane kira-kira nganti $200 juta.<ref name="internet2"/>
352.737

besutan

Menu navigasi