12 Maret: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
10 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: busak {{Maret}}, ora kanggo
c (nambahin {{commonscat}})
(→‎top: busak {{Maret}}, ora kanggo)
{{maret}}
''' 12 [[Maret]] ''' punika, dinten ingkang kaping 71 utawi 72 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
352.737

besutan

Menu navigasi