Kuran: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen))
 
{{alquran}}
{{Islam-stub}}
 
[[Kategori:Islam]]
[[Kategori:Al-Qur'an]]
[[Kategori:Tembung lan pitembungan Arab]]
 
 
{{Islam-stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi