Gas bumi: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (Bot: Migrating 73 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q40858 (translate me))
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
# Maui gas field (?)
 
== ReferensiRujukan ==
* [http://www.infoplease.com/ipa/A0872966.html Daftar 20 negara kanthi cadangan gas alam paling gedhe]
 
348.872

besutan

Menu navigasi