Sepur: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Album: éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
</gallery></center>
 
== DelengenUga ugadelengen ==
{{Commons|Train}}
* [[Angel Trains]]
352.737

besutan

Menu navigasi