Sabarwangi, Kajen, Pekalongan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
}}
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Kajen, Pekalongan]]
* [[Kabupatèn Pekalongan]]
352.737

besutan

Menu navigasi