Plipiran, Bruna, Purwareja: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Plipiran''' iku [[désa]] ing [[Bruna, Purwareja|Kecamatan Bruna]] (Basa Indonésia: Bruno), [[Kabupatèn Purwareja]] (Basa Indonésia: Purworejo), [[Jawa Tengah|Propinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Bruna, Purwareja]]
* [[Kabupatèn Purwareja]]
352.737

besutan

Menu navigasi