Wong Bali: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu (2)
(→‎top: Buddha -> Buda (éjaan baku), replaced: Buddha → Buda)
(→‎top: Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu (2))
|popplace=[[Bali]] ([[Indonésia]]): 2,8 yuta
|langs=[[Basa Bali|Bali]], [[Basa Sasak|Sasak]], [[Basa Indonésia|Indonésia]], [[Basa Jawa|Jawa]]
|rels=[[HinduHindhu]], [[Buda]], [[Islam]], [[Kristen]]
|related=[[Wong Jawa]], [[Wong Sasak]]
}}
 
'''Wong Bali''' iku suku bangsa ing [[Indonésia]] sing utamané urip ing [[Bali|Pulo Bali]] lan saindhengé. Wong Bali cacahé kurang luwih ana 3 yuta jiwa. Wong Bali utamané agamané HinduHindhu.
 
[[Kategori:Bali]]
352.737

besutan

Menu navigasi