Niccolò Machiavelli: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
[[File:Machiavel Offices Florence.jpg|thumb|right|"Niccolò Machiavelli"]]
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Il Principe]]
{{Pulitik}}
348.872

besutan

Menu navigasi