Menyang kontèn

Intermeco: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (alihkan cithakan)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
== Alihbasa ==
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Lagu kabangsan]]
 
352.737

besutan