Genova: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (Bot: Ngganti katégori Kutha ing Italia karo Kutha ing Itali)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Genova''' utawa '''Genoa''', iku sawijining [[kutha]] kang dumunung ing [[Provinsi Genova]], [[Italia]] bagéan kulon. Padunungé cacah 585.000 jiwa ([[2005]]).
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Provinsi Genova]]
 
352.737

besutan

Menu navigasi