Universitas Loyola Marymount: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bCathetan Suku\b +Cathetan suku)
c (Bot: Ngganti katégori Amerika Serikat karo Amérika Sarékat)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bCathetan Suku\b +Cathetan suku))
''Princeton Review'' dèrèng dangu punika dunungaken LMU minangka universitas ingkang kagungan kampus paling èndah kaping 7 ing wewengkon [[Amerika Serikat]].<ref>[http://www.princetonreview.com The Princeton Review<!-- Bot generated title -->]</ref> ''CampusSqueeze'' college e-zine ranked LMU as having the 3rd most beautiful campus in America.<ref>[http://www.11alive.com/news/article_news.aspx?storyid=107546 11Alive.com | Atlanta, GA | Top 20 Most Beautiful Colleges<!-- Bot generated title -->]</ref>
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{reflist}}
{{universitas-stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi