Sandwich: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bCathetan Sikil\b +Cathetan sikil)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bCathetan Sikil\b +Cathetan sikil))
Sandwich uga digawa minangka panganan praktis nalika plesiran, munggah [[gunung]] utawa mung mlaku-mlaku. Ing [[omah]], sandwich didhahar minangka nyamikan utawa kanggo njangkepi dhaharan utama. Yen didhahar minangka dhaharan utama, sandwich padatan disajekake karo dhaharan pandamping kayata sup (soup-and-sandwich), selada (salad-and-sandwich), kripik [[kenthang]], kenthang goreng, asinan ketimun), utawa selada kol.
 
== Cathetan Sikilsikil ==
{{reflist}}
{{panganan-stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi