Menara: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
22 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
nambahin {{commonscat}}
c (éjaan using AWB)
c (nambahin {{commonscat}})
== Étimologi ==
[[Tembung]] "menara" asalipun saking [[Basa Arab]] '''"منارة"''' ingkang dipuwaos :''manārah''.
{{Commonscat|Towers}}
 
[[Kategori:Menara|*]]
11.334

besutan

Menu navigasi