Christopher Lee: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
alihkan cithakan; panggantèn kosmètik
(→‎top: replaced: film → filem (8))
c (alihkan cithakan; panggantèn kosmètik)
[[FileGambar:Christopher Lee at the Berlin International Film Festival 2013.jpg|thumb|right|180px|Lee in 2013]]
'''Christopher Frank Carandini Lee''' [[Order of the British Empire|CBE]], [[Venerable Order of Saint John|CStJ]] (lahir [[27 Mei]] [[1922]] - tilar donya [[7 Juni]] [[2015]]) yakuwi [[aktor]] lan musisi saka [[Inggris]]. Lee wiwitane asring main dadi paraga jahat lan kondhang merga perane dadi Count Dracula ing filem ''Dracula'' ing taun [[1958]]. Perane kang liyane yakuwi Lord Summerisle ing filem ''The Wicker Man'' ([[1973]]), Francisco Scaramanga ing filem ''The Man with the Golden Gun'' ([[1974]]), Count Dooku ing filem seri ''Star Wars'', lan Saruman ing filem ''Trilogi filem The Lord of the Rings''. Mituruté dhéwé, paraga sing paling wigati ya iku minangka dadi [[Muhammad Ali Jinnah]], pendiri [[Pakistan]] ing filem ''Jinnah'' ([[1998]]).<ref>[http://www.youtube.com/watch?v=CE_1ofnBFos Christopher Lee talks about his favorite role], YouTube video</ref>
 
* 2013, ''[[Night Train to Lisbon]]''
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
 
{{Commonscat|Christopher Lee}}
{{rintisanStub}}
 
[[Kategori:Aktor Inggris]]
11.366

besutan

Menu navigasi