Sandwich: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451)
[[Gambar:Sandwich.jpg|thumb|200px|Sandwich]]
'''Sandwich''' iku jinis panganan kang digawé saka roti setangkup kang isine daging lan keju (padatan diwenehi tomat, brambang, lan kul).<ref name="s">[http://www.artikata.com/arti-98760-italian+sandwich.html artikata.com] italian sandwich</ref> Roti kang digawé kanggo gawé sandwich iku diarani ''sandwich bread'' kang wujude segi papat. Nanging, roti liyane uga bisa digawé sandwich, kayata French bread, toast bread, hamburger bun, hotdog bun, lan liya-liyane.<ref name="a">{{id}}[http://www.scribd.com/doc/49761234/Restoran-20Jilid-202 www.sribd.com] Restoran%20Jilid%202</ref> Padatan ing sadhuwuring [[roti]] diolesi mayones sithik, mentega, margarin utawa minyak zaitun kanggo perekat lan bisa nambah aroma. Sandwich biasane didol ing restoran utawa ing cafe.
 
Ing nagara kang wargane ora dhahar [[sega]], sandwich padatan digawa menyang sekolah utawa menyang [[kantor]] diwadhahi ing sajroning kothak kang diarani ''lunchbox'' utawa sajroning kantong [[kertas]] awarna coklat kang diarani ''brown bag'' (sandwich bag) lan dihahar nalika dhahar siang.
11.366

besutan

Menu navigasi