Kumunisme: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
14 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (→‎top: gerakan -> obahan using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Pranala njaba ==
* {{id}} [http://marx.org/indonesia/archive/marx-engels/1848/manifesto/manpend.htm#in48 Manifèsto Parté Komunis 1848]
* {{id}} [http://web.archive.org/web/20040910031348/http://arts.anu.edu.au/suara/marx3.rtf Manifèsto komunis]
{{ideologies}}
 
11.296

besutan

Menu navigasi