Salya: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
7 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Pranala njaba ==
* {{id}} [http://www.bausastra.com/main/index.php?do=view&id=131 Salya ing Bausastra Javanese Dictionary] (bausastra.com)
 
[[Kategori:Paraga wayang]]
11.311

besutan

Menu navigasi