Wikipédia:Pangreksan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
Para pengurus disuwun wis duwé pangertèan kang jero tumrap kawickasan Wikipedia lan nyinaoni sacara terus-terusan. Bab iki wigati amarga para pangurus diwènèhi aksès kang ora diduwèni déning para panganggo liyané ing Wikipedia.
 
Bab-bab ing ngisor iki minangka bahan-bahan kang dianjuraké supaya diwaca déning para pangurus, lan dadi prasyarat kawruh kang kudu diduwèni déning saben pangurus:
{{TOCright}}
== Dasar-dasar Wikipedia ==
Bab iki arupa kawruh dhasar kang wajib diweruhi lan dimangertèni sadurungé diclonaké dadi pangurus:
* [[m:Foundation issues|Prinsip-prinsip dhasar Yayasan Wikimedia]]
* [[Wikipedia Panca Pilar|Panca Pilar Wikipedia]]
 
== Umum ==
* [[Wikipedia:Pangurus|Bab pangurus]]
* [[Wikipedia:Paugeran kanggo migunakaké peralatan pangurus|Paugeran kanggo migunakaké peralatan pangurus]]
-->
 
== Kaamanan ==
* [[Wikipedia:Kaamanan|Kawicaksanan bab kaamanan]]
 
== Kawicaksanan bab isi ==
* [[Wikipedia:Biografi tokoh kang isih urip|Biografi tokoh kang isih urip]]
* [[Wikipedia:Sudut pandang netral|Sudut pandang netral]]
* [[Wikipedia:Pamasthèan|Pamasthèn]]
 
== Hak cipta ==
* [[Wikipedia:Hak cipta|Hak cipta]]
 
== Pemblokiran ==
* [[Wikipedia:Kawicaksanan pemblokiran|Kawicaksanan pemblokiran]]
<!--* [[Wikipedia:Banning policy|Banning policy]]-->
* [[m:Bans and blocks|Catatan meta mengenai kebijakan pemblokiran]] {{en}}
 
== Proteksi kaca ==
* [[Wikipedia:Kaca kang dilindungi|Kawicaksanan proteksi kaca]]
 
== Pambusakan ==
* [[Wikipedia:Kawicaksanan jroning mbusak kca|Kawicaksanan jroning mbusak kaca]]
<!--
-->
 
== Panyuwun ==
* [[SpecialAstamiwa:Recentchangeslinked/Wikipedia:Panyuwunan kawigatèn pangurus|Owah-owahan kang magepokan karo]] ''[[Wikipedia:Panyuwunan kawigatèn pangurus]]''
<!--
* [[Wikipedia:Requests for arbitration/Admin enforcement requested|Enforcement of arbitration rulings]]
* [[:Category:Wikipedia backlog|Backlogged processes requiring attention]]
-->
== Vandalisme ==
* [[Wikipedia:Vandalisme|Ngadhepi vandalisme]]
* [[m:Vandalbot|Kawicaksanan meta bab vandalbot]] {{en}}
<!--
==Kontroversi==
* [[Wikipedia:Wheel war|Wheel war]]
-->
== Liya-liya ==
* [[Wikipedia:Nyunting kaca utama|Nyunting kaca utama]]
* [[Wikipedia:Kawicaksanan kanggo migunakaké gambar|Kawicaksanan kanggo migunakaké gambar]]
* [[:en:Wikipedia:Office Actions|Tindakan resmi Yayasan]] {{en}}
* [[Wikipedia:Pamrayoga kanggo pangurus anyar]]
* [[Wikipedia:Pangurus kuwi dudu]]
<noinclude>
[[Kategori:Kapangurusan Wikipedia|{{PAGENAME}}]]
</noinclude>
 
[[ar:ويكيبيديا:قائمة القراءة للإداريين]]
[[sr:Википедија:Обавезна лектира за администраторе]]
[[zh:Wikipedia:管理員必讀]]
</noinclude>
11.366

besutan

Menu navigasi