Ikatan Kovalen: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
c (éjaan using AWB)
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
Titik muatan negatif [[elektron]] ingkang persakutuan berhimpit, pramila ing molekul pambentukanipun boten kedadosan momen dipol. Tuladhanipun : senyawa [[CO2]], [[O2]], [[Br2]].<ref>http://bebas.vlsm.org/v12/sponsor/Sponsor-Pendamping/Praweda/Kimia/0235a%20Kim%202-12e.htm</ref>(dipununduh Tanggal 9 Oktober 2012).
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{Reflist}}
 
352.737

besutan

Menu navigasi