Gutasi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
(→‎Bénténipun gutasi dan transpirasi: replaced: oleh → olèh)
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
Gutasi boten gadahi prabawa ingkang signifikan kangge kelangsungan gesang tanduran.<ref name="Rajan"/> ananging, gutasi dipun mangertosi saged nyebapaken luka ing ron.<ref name="Rajan"/>
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{Reflist}}
 
352.737

besutan

Menu navigasi