Kastil Hiroshima: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njawi: replaced: Pranala Njawi → Pranala njawi
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Pranala njawi: replaced: Pranala Njawi → Pranala njawi)
* Bangunan sanès kadosta : stasiun TV Chugoku Hoso ( RCC ) ingkang kalebet bagéyan jaringan TV [[TBS]], patung [[Ikeda Hayato]] ( politisi ingkang wiyos wonten ing Hiroshima ing zaman Meiji ), lapangan bola [[voli]] lan toya mancur.
 
== Pranala Njawinjawi ==
* {{en}} [http://www.jcastle.info/castle/hiroshima.html Sejarah Istana Hiroshima]
* {{ja}} [http://www.mogurin.or.jp/rijo/rijo.main.html Situs resmi Istana Hiroshima]
352.737

besutan

Menu navigasi