René Adler: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala Njaba → Pranala njaba
c (ganti kat using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala Njaba → Pranala njaba)
2012 - Saiki [[Hamburger SV]]<ref name="www.eurosport.com"/>
 
== Pranala Njabanjaba ==
 
* [http://www.leverkusen.com/whoiswho/whoiswho.php4?view=Adler_Re&lang=en Leverkusen who's who]
352.737

besutan

Menu navigasi