Pumori: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
(mbusak {{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
'''Gunung Pumori''' inggih punika salah satunggaling gunung ingkang populer wonten ing saperanganipun gunung ingkang gadhah inggil langkung saking 7000 meter.<ref name="internet 1">{{en}}[http://www.summitpost.org/pumori/150674](dipunundhuh tanggal 12 November 2012)</ref> Paminggah anggenipun minggah gunung punika boten radi kangelan, amargi rutenipun ingkang gampil dipunminggahi. GUnung Pumori papanipun manggen wonten ing sisih kilenipun GUnung [[Everest]], ing watesanipun antawisipun [[Nepal]] kaliyan [[Tibet]].<ref name="internet 1">{{en}}[http://www.tripnepal.com/nepal/expedition-in-nepal/mt.-pumori-expedition-7169m.php](dipunundhuh tanggal 11 Oktober 2012)</ref>
 
== Cathetan Sukusuku ==
[[Kategori:Gunung]]
== Cathetan Suku ==
{{reflist}}
 
[[Kategori:Gunung]]
352.737

besutan

Menu navigasi