Menyang kontèn

Gangga: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Hindu karo Hindhu
c (→‎Sajarah: surga, syurga -> swarga using AWB)
c (Bot: Ngganti katégori Hindu karo Hindhu)
{{reflist}}
 
[[Kategori:HinduHindhu]]
[[Kategori:Déwa-Dèwi Hindu]]
[[Kategori:Dèwi Hindu]]
3.311

besutan