Kuran: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Tembung lan frasa Arab karo Tembung lan pitembungan Arab
c (Bot: Ngganti katégori Tembung lan frasa Arab karo Tembung lan pitembungan Arab)
 
{{alquran}}
{{Islam-stub}}
 
[[Kategori:Islam]]
[[Kategori:Al-Qur'an]]
[[Kategori:Tembung lan frasapitembungan Arab]]
 
 
{{Islam-stub}}
3.311

besutan

Menu navigasi