Menyang kontèn

Sungai Paring, Cempaga, Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi
(→‎top: éjaan using AWB)
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi)
'''Sungai Paring''' iku [[désa]] ing [[Kecamatan]] [[Cempaga, Kotawaringin Wétan|Cempaga]], [[Kabupatèn Kotawaringin Wétan]], Propinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]].
 
==ReferensiRéferènsi==
<small>{{reflist}}</small>
 
==Pranala jabanjaba==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=20 Daftar kode désa Kalimantan Tengah]
352.737

besutan