Menyang kontèn

Pantai, Kapuas Kulon, Kapuas: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
'''Pasisir''' iku [[désa]] ing [[Kecamatan]] [[Kapuas Kulon, Kapuas|Kapuas Kulon]], [[Kabupatèn Kapuas]], Propinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]].
 
==Pranala jabanjaba==
*[http://www.kapuaskab.go.id/ Pemkab Kapuas]
 
352.737

besutan