Wong Jawa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan sikil: replaced: Catatan sikil → Cathetan sikil
c (pengaruh, pangaruh -> prabawa using AWB)
(→‎Cathetan sikil: replaced: Catatan sikil → Cathetan sikil)
* [[Julius Darmaatmadja]], Uskup Agung Jakarta lan Mantan Ketua KWI ([[Konferensi Waligereja Indonésia]])2000-2006.
 
== CatatanCathetan sikil ==
{{reflist}}
 
352.737

besutan

Menu navigasi