Pratélan kutha ing Ostenrik: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
22 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Geografi
c (Bot: Ngganti katégori Daftar karo Dhaptar)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
[[Kategori:Dhaptar]]
[[Kategori:Austria]]
[[Kategori:Geografi]]
3.311

besutan

Menu navigasi