Alfabèt: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
* [[logogram]]
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Aksara Latin]]
* [[Aksara Yunani]]
352.737

besutan

Menu navigasi