Alfabèt: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
* [[logogram]]
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Aksara Latin]]
* [[Aksara Yunani]]
348.872

besutan

Menu navigasi