Wilangan asli: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
Jroning [[matematika]], ana loro kasepakatan ngenani himpunan '''angka asli'''. Sing sepisan dhéfinisi miturut matematikawan tradhisional, ya iku himpunan [[angka bulat]] positif sing dudu nol {1, 2, 3, 4, ...}. Déné sing kaloro dhéfinisi déning logikawan lan èlmuwan komputer, ya iku himpunan [[nol]] lan angka bulat positif {0, 1, 2, 3, ...}. Angka asli minangka salah siji konsèp matematika sing paling prasaja lan klebu konsèp pisanan sing bisa disinaoni lan dimangertèni déning manungsa, malah sawetara penelitèn nuduhaké sawetara jinis kethèk gedhé ([[Basa Inggris]]: ''apes'') uga bisa mangertèni.
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Angka bulat]]
* [[Angka cacah]]
352.737

besutan

Menu navigasi