Manggis, Ngancar, Kedhiri: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen
(éjaan using AWB)
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen)
{{reflist}}
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Ngancar, Kedhiri]]
* [[Kabupatèn Kedhiri]]
 
== Pranala jabanjaba ==
* [http://www.kedirikab.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Kedhiri]
{{Ngancar, Kedhiri}}
352.737

besutan

Menu navigasi