Sekolah menengah kejuruan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
'''Sekolah menengah kejuruan (SMK)''' iku salah siji wangun satuan [[pendhidhikan formal]] sing nyelenggarakaké [[pendhidhikan kejuruan]] ing jenjang [[pendhidhikan menengah]] minangka terusan saka [[SMP]], [[MTs]], utawa wangun liya sing sadrajat utawa terusan saka asil sinau sing diakoni padha/setara SMP/MTs. SMK kerep disebut uga STM (Sekolah Teknik Menengah). Ing SMK,akèh tinemu Program Keahlian.
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Dhaptar Sekolah Menengah Kejuruan ing Jakarta]]
* [[Dhaptar Sekolah Menengah Kejuruan ing Sumatera Kulon]]
* [[Dhaptar Sekolah Menengah Kejuruan ing Jawa Tengah]]
* [[Dhaptar Sekolah Menengah Kejuruan ing Jawa Kulon]]
 
{{Sekolah-stub}}
 
[[Kategori:Pendidikan formal]]
[[Kategori:Pendidikan menengah]]
[[Kategori:Sekolah menengah kejuruan| {{PAGENAME}}]]
 
 
{{Sekolah-stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi