Ijrah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c (Bot: Migrating 55 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q131482 (translate me))
{{Islam}}
Tembung '''Hijroh''' (هِجْرَة) iku artiné "pindhah." Hijroh mujudaké sawijining cara sing dilakoni wong-wong jaman mbiyèn, utamané para nabi, kanggo uwal saka kahanan batil kebak dosa.
 
Hijroh ing jaman Nabi [[Muhammad]] kalakokaké nalika pindhah saka [[Mekah]] tumuju [[Madinah]], undakara taun [[662]]. Ing mangsa iku uga diwiwiti penaggalan hijriyah sing dadi paugerané [[muslim]].
352.737

besutan

Menu navigasi