Menyang kontèn

Sulawesi Kidul: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Geografi Indonésia karo Géografi Indonésia
(Replacing South_Sulawesi_Emblem.svg with File:Coat_of_arms_of_South_Sulawesi.svg (by CommonsDelinker because: File renamed: File renaming criterion #4: To harmonize the file names of a se)
c (Bot: Ngganti katégori Geografi Indonésia karo Géografi Indonésia)
{{Sulawesi Kidul}}
{{Propinsi Indonésia}}
{{indo-geo-stub}}
 
[[Kategori:Sulawesi Kidul]]
[[Kategori:Propinsi Indonésia]]
[[Kategori:GeografiGéografi Indonésia]]
 
 
{{indo-geo-stub}}
3.311

besutan