Sandwich: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Amerika karo Amérika
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q28803)
c (Bot: Ngganti katégori Amerika karo Amérika)
== Cathetan Sikil ==
{{reflist}}
{{panganan-stub}}
 
[[Kategori:Panganan]]
[[Kategori:Roti]]
[[Kategori:AmerikaAmérika]]
 
 
{{panganan-stub}}
3.311

besutan

Menu navigasi