18 Mèi: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
18 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
+ kat using AWB
c (Cahyo Ramadhani ngalihaké kaca 18 Mei nyang 18 Mèi)
c (+ kat using AWB)
''' 18 [[Mei]] ''' punika, dinten ingkang kaping 138 utawi 139 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1803]]''' - [[Perang Napoleon]]: [[Britania Raya]] mbatalaké [[Pasetujon Amiens]] lan nyatakaké [[perang]] marang [[Prancis]].
* '''[[1910]]''' - [[Bumi]] ngliwati buntut [[komét Halley]].
* '''[[1958]]''' - [[Pesawat]] [[F-104 Starfighter]] nggawé rékor anyar mawa kacepetan 2.259,82  km/jam.
* '''[[1974]]''' - Operasi ''[[Smiling Buddha]]'': [[India]] bisa kasil nglakoni [[uji coba nuklir]]é sing kapisan.
* '''[[1998]]''' - Atusan mahasiswa saka [[Forum Kota]] lan [[UI]] bisa nerjang pager nyerbu [[Gedhong DPR/MPR]], iki gelombang kapisan pendudukan Gedhong DPR/MPR déning para mahasiswa.
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[17 Mei]] - [[18 Mei]] - [[19 Mei]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Mèi]]
348.872

besutan

Menu navigasi