Menyang kontèn

Telih: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Kewan karo Sato kéwan
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (Bot: Ngganti katégori Kewan karo Sato kéwan)
Ing manuk jinis [[dara]], telih uga ngasilaké banyu kang kayadéné [[susu]] (Basa Inggris : ''crop milk'') kanggo [[ngloloh]] [[piyik]].
 
[[Kategori:KewanSato kéwan]]
[[Kategori:Anatomi]]
[[Kategori:Manuk]]
3.311

besutan