Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
485 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Besutaning Huyoppoo3856 (parembugan) dibalèkaké marang owahan sadurungé déning Cahyo Ramadhani)
Tidak ada ringkasan suntingan
Gampeng gempal nggih meniko gampeng panggenanipun wonten ing Deso Njadi Kecamatan Semanding Kabupaten Tuban. Sejarah Gampeng gempal sampun kaserat wonten ing celakipin panggenan [https://riaisy.blogspot.co.id/ pariwisoto] Mbanyulangse. [https://riaisy.blogspot.co.id/ Saking] critonipun masyarakat Dusun Njadi, rumiyin mboten wonten selo ingkang gempal, tapi wonten lindu ageng terus [https://riaisy.blogspot.co.id/ selo] ingkang nggantung langsung gempal. Gempalanipun wonten ing ngaajengipun gapeng ngantos sak meniko.
{{Kacautama}}
 
[[Kategori:Tepas| ]]
18

besutan

Menu navigasi