Castelvetere in Val Fortore: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Réferènsi: replaced: Referensi → Réferènsi
c (éjaan using AWB)
(→‎Réferènsi: replaced: Referensi → Réferènsi)
</timeline>
 
== ReferensiRéferènsi ==
<references/>
 
[[Kategori:Kutha ing Campania]]
[[Kategori:Kutha ing Italia]]
[[Kategori:ItaliaItali]]
[[Kategori:Geografi]]
 
352.737

besutan

Menu navigasi