Menyang kontèn

Kutha Banyumas: Béda antara owahan

169 bèt wis dibusak ,  16 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
<!--mulai infobox banyumas-->
{| class="toccolours" style="float:right; width:300px; margin-left: 1em; margin-bottom: 1ex;"
|+ style="font-size: large; margin: inherit;"|KabupatenKutha Banyumas
|-
|'''[[DaftarWilayah|Luas Provinsi Indonesia|Provinsiwilayah]]'''||? [[Jawa Tengahkm&sup2;]]
|-
|'''[[IbukotaPenduduk]]'''||[[Purwokerto]]~?
|-
|&nbsp;- '''[[Wilayah|Luas wilayah]]Kepadatan''' ||1.327,59 [[?/km&sup2;]]
|-
|'''[[Penduduk]]'''||~1.500.000
|-
|&nbsp;- '''Kepadatan''' ||1.129,87/km&sup2;
|-
|'''[[Kecamatan]]'''||?
|-
|&nbsp;- '''Kelurahan''' ||?
|-
|'''[[Bupati]]'''||Aris Setiono
|-
|'''[[Kode telepon]]'''||[[Daftar kode telepon di Indonesia|0281]]
| align=center colspan=2 |
----
<small>Situs web resmi: [http://www.banyumas.go.id www.banyumas.go.id]?
|}
 
== Prakata ==
'''Banyumas''' iku salah siji kutha cilik ing sisi kidul [[Jawa Tengah]]. Ing kutha iki mengalir [[kali Serayu]] sing muarane ing [[laut kidul]].
 
== Sejarah ==
 
==Mangga Kapurih Ugi Mriksani==
*[[Daftar Daerah Tingkat II]]
*[[Gethuk goreng]]
 
*[[Lambang Daerah Kabupaten Banyumas]]
 
 
{{stub}}
 
 
[[category:Daerah Tingkat IIBanyumasan]]
8.964

besutan