Yitzhak Rabin: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
57 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Pranala njawi: ganti kat using AWB)
|religion =[[Yudaisme]]
}}
[[File:Channel2 - Yitzhak Rabin.webm|thumb|right|300px]]
 
'''Yitzhak Rabin''' {{Audio|He-Yitzhak_Rabin.ogg|mirengaken}} ({{lahirmati| jeneng = [[Bahasa Ibrani]]: '''יִצְחָק רַבִּין'''|[[Yerusalem]], [[Mandat Britania Palestina]], sapunika [[Israèl]]|1|3|1922|[[Tel Aviv]], [[Israèl]]|4|11|1995}}) punika satunggiling [[pulitikus]] lan [[jendral]] [[Israèl]]. Rabin punika [[Perdhana Mentri Israèl|Perdhana Mentri]] kaping gangsal [[Israèl]] taun [[1974]] – [[1977]] lan njabat malih taun [[1992]] dumugi [[Pamejahan Yitzhak Rabin|panjenenganipun kapejahi taun 1995]] déning [[Yigal Amir]], satunggiling aktivis sayap tengen ingkang boten nyengkuyung kawicaksanan ngenani [[Prajanjian Oslo]]. Rabin punika perdhana mentri Israèl sepindhah ingkang dipunwiyosaken ing [[Israèl]], satunggil-satunggilipun perdhana mentri Israèl ingkang kapejahi lan tiyang angka kalih ingkang tilar donya salebeting jabatanipun sasampunipun [[Levi Eshkol]].
Naraguna anonim

Menu navigasi