Républik Cina: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
30 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan using AWB)
Tidak ada ringkasan suntingan
|| '''Kutha paling gedhé''' || [[New Taipei]]
|-
|| '''[[Presidhen Républik China|Presidhèn]]''' || [[MaTsai YingIng-jeouwen]] <br />(馬英九)
|-
|| '''[[Wakil Presidhen Républik China|Wakil Presidhèn]]''' || [[WuChen DenChien-yihjen]]
|-
|| '''[[Perdana Menteri Républik China|Perdana Menteri]]''' || [[JiangLin Yi-huahChuan]] (江宜樺)
|-
|| '''[[Wewengkon]]'''<br />&nbsp;- Total <br />&nbsp;- % air
552

besutan

Menu navigasi