Nagara: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c (Besutaning Maikolvasq (parembugan) dibalèkaké marang owahan sadurungé déning CahyoBot)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
* '''Roger F. Soltau''' <br />''Nagara iku alat utawa wewenang kanggo ngatur utawa ngendalèkaké ''persoalan bersama'' tumrap masyarakat''.
* '''Prof. R. Djokosoetono''' <br />''Nagara iku paguyuban manungsa utawa kumpulan manungsa kang ana ing ngisor siji pamaréntahan kang padha.''
* '''Prof. Mr. Soenarko''' <br />''Nagara iku paguyuban padunung kang ndarbèni laladan tartamtu, kang kakuwasan nagara lumaku ing kana minangka sawijining kadhaulatan.''cgsfdgsf
 
== Delengen uga ==
3

besutan

Menu navigasi