Gaasterlân-Sleat: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  14 taun kepungkur
c (bot Menambah: vo:Gaasterland-Sloten)
[[image: LocatieGaasterlân-Sleat.png|right]]
 
[['''Gaasterland-Sloten]]''' utawa ''Gaasterlân-Sleat'' ([[basa Frisia]]), iku sawijining <i>[[gemeente]]</i> [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 10.220 jiwa.
 
{{stub}}
 
==Uga delengen==
{{GemeentenFriesland}}
 
[[categoryKategori:KuthaGemeente ing Walanda]]
 
[[de:Gaasterlân-Sleat]]

Menu navigasi