Niger: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: nglarasaké tembung using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké tembung using AWB)
* [[Daftar nagara miturut bawana]]
 
== Pranala jabanjaba ==
{{commons|Category:Niger}}
* {{fr}} [http://www.un.int/niger/ UN.int/Niger]
352.737

besutan

Menu navigasi