Severus Snape: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: nglarasaké tembung using AWB
c (→‎top: dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké tembung using AWB)
{{Reflist}}
 
== Pranala jabanjaba ==
* [http://www.severussnape.com/ Severus Snape]
 
352.737

besutan

Menu navigasi