Sosialis Alternatif (Polen): Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1.319 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Socialist Alternative (Poland)")
 
{{Infobox political party
|country = Poland
|name = Socialist Alternative
|name_native = Alternatywa Socjalistyczna
|logo =
|leader =
|chairman =
|leader1_title =
|leader1_name =
|leader2_title =
|leader2_name =
|foundation =
|headquarters =
|newspaper = Jedności Pracowniczej<br>(''Pamanunggal Narakaryan'')
|ideology = [[Trotskisme]]<br>[[Sosialisme]]<br>[[Marxisme]]
|position = [[Kiwa-adoh]]
|youth_wing =
|student_wing =
|national =
|international = [[Komité Narakarya Negarantara]]
|european =
|europarl =
|colours = [[Abang]]
|membership_year =
|membership =
|website = [http://www.wladzarobotnicza.pl www.wladzarobotnicza.pl]
|colorcode = #FF3300
}}
 
'''Sosialis Alternatif''' ([[Basa Polen|Polen]]&#x3A;<span> </span><span lang="pl">''Alternatywa Socjalistyczna''</span>
[[Category:Articles containing Polish-language text|Category:Articles containing Polish-language text]]
== Kampanye ==
Sosialis Alternatif akèh ngibut mulasarani tumindak-tumindaké tunggal-gawé Agustus 80, kalebu mbéla panunggal-gawé sing kena bikin lan merdondi nédya kahanan pakaryan sing becik.<ref>[http://www.socialistworld.net/eng/2005/12/15poland.html Union leader sacked] - Kajupuk 21/08/07</ref><ref>[http://www.socialistworld.net/eng/2006/11/24poland.html 23 miners dead in methane blast] - Kajupuk 21/08/07</ref> Sosialis Alternatif uga ngajoni ing lelaku liyan déning mbéla panunggal-gawé sajroning Komité Pitulung lan Pambélané Narakarya Kaniaya (''Komitet Pomocy i Obrony Represjonowanych Pracownikow'', KPiORP).<ref>[http://www.socialistworld.net/eng/2006/06/13poland.html Working class and youth protest] - Kajupuk 21/08/07</ref> Ana uga, Sosialis Alternatif tau ngibut mbiyantu ngadegi [[Parté|Parté Bau Polen]].<ref>[http://www.socialistworld.net/eng/2006/09/26poland.html Future of Polish government in doubt] - Kajupuk 21/08/07</ref>
 
== Pratélan tetembungan ==
{{Appendix|1=gloss|2=
Ana ing ngisor iki tembung-tembung Jawa sing dianggo ing artikel iki, dikanthèni jarwané ing basa Indonésia lan Inggris.
 
{{columns-list|3|
# anakan - ''afiliasi, affiliation''
# bau - ''buruh, labour''
# kaniaya - ''tertindas, repressed''
# kena bikin - ''terperdaya, victimised''
# merdondi - ''berargumentasi, arguing''
# mulasara - ''mendukung, supporting''
# narakarya - ''pekerja, worker''
# ngajoni - ''berpartisipasi, participated''
# ngibut - ''terlibat, involved''
# pamitra - ''simpatisan, sympathiser''
# somer - ''musim panas, summer''
# tunggal-gawe - ''serikat buruh, trade union''
}}
}}
 
== Rerujukan ==
238

besutan

Menu navigasi