Menyang kontèn

Chełm: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB
(Polen using AWB)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
'''Chełm''' iku kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 68.611 jiwa.
 
== Pranala jabanjaba ==
{{commons|Chełm}}
 
352.737

besutan